Thursday, March 14, 2013

Russian borscht. Борщ



Blog Svetlana Midkiff. Russian borscht

Soup - one of the most simple, everyday dishes and one of the ten most favorite of my men! When I bought it at the store for food, the girl at the checkout asked me why I buy beets? I answered honestly: "The soup!".


Борщ - одно из самых простых, обыденных блюд, причем входит в десятку самых любимых моими мужчинами! Когда я покупала в магазине для него продукты, то девушка на кассе спросила меня,  для чего я покупаю свёклу?  Я честно ответила: «В борщ!».


"Since the store is ready to canning pot" - surprised saleswoman. I could not explain to her that it is impossible to compare the soup homemade and purchased.

 Each family its own recipe and even if cooking for one recipe, it is still quite a different taste!

«Так в магазине есть готовый в банке консервной» - удивилась продавщица.  Я не смогла ей объяснить, что невозможно сравнить борщ собственного приготовления и покупной.

У каждой хозяйки свой рецепт и даже если готовить по одному рецепту, все равно получится совершенно разный вкус!



Here is my recipe. At the 3-4-quart saucepan you will need:
 
• Meat of any pork, chicken .... in the case of vegetarian diet can be cubes or broth
• 2 small red beets
• 1 large carrot
• 1 large onion
• 5-6 large potatoes
• 1/4 head of cabbage
• 1 pepper, paprika
• Salt, pepper, bay leaf
• 1 tbsp. spoonful of sugar
• 1 tbsp. vinegar
• Green
• 2 cloves of garlic

 
Вот мой рецепт. На 3-4-литровую кастрюлю Вам понадобится: 

 *Мясо любое свиное, куриное.... в случае вегетарианцев или  диеты можно кубики мясного бульона 
*2 небольших красных свёклы 
*1 большая морковка 
*1 большая луковица 
*5-6 больших картофелин 
*1/4 кочана капусты 
*1 перец-паприка 
*соль, перец, лавровый лист 
*1 ст. ложка сахара 
*1 ст. ложка уксуса 
*зелень 
*2 дольки чеснока
Place the meat to cook (I usually cook from the fact that there is - pork or chicken, very tasty rabbit). Meanwhile, clean the vegetables and cut into strips 1 carrot and beet, onion - diced. All at once throw the meat, let boil. Meanwhile, prepare the filling - 1 beet rub on a large grater and fry in sunflower oil a few minutes, add the sugar and vinegar - this adds borscht sweet-sour taste and remain red. Sauté 1 minute refueling and remove from heat. When the meat is almost done, add the potatoes and cook until its ready, you can now put salt and bay leaf. Finely shred the cabbage, put in a pan with the chopped straw paprika and garlic, and then simmer for 5 minutes. Cabbage should be half-baked - it will be time to reach ... Now place the filling, mix, give almost boil (it is important to not perekipel soup, or lose the red color). Put the chopped herbs and pepper. Try the salt and you can dismiss, soup is ready! Very tasty with fritters with garlic!



Blog Svetlana Midkiff. Russian borscht



Bon Appetit!
  
Приятного аппетита!

3 comments:

  1. Несомненно, это лучшее горячее блюдо! Ну а количество рецептов, вероятно равно количеству хозяек!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, конечно! Рецептов много и каждый из них самый вкусный!

      Delete
  2. Абсолютно с вами согласен!!!!

    ReplyDelete

Дорогие читатели!
Благодарю за ваши отзывы. Это очень приятно и дорого для меня.