Yesterday Artem
asked him the coffee shop instead of barbecue potato chips.
My indignation knew no bounds. I started to convince the child that it is better to eat fries than poison yourself refried in oil and has no taste of potatoes. To which my son replied, quite convincingly, that all Americans eat chips and so far, very much alive.
My indignation knew no bounds. I started to convince the child that it is better to eat fries than poison yourself refried in oil and has no taste of potatoes. To which my son replied, quite convincingly, that all Americans eat chips and so far, very much alive.
Вчера Артем попросил ему заказать в кафе чипсы вместо
шашлыка.
Моему возмущению не
было предела. Я начала убеждать ребенка, что лучше
съесть жареную картошку, чем травить себя пережаренной в масле и не имеющей
вкуса картошкой. На что мне сын ответил довольно убедительно, что все Американцы
едят чипсы и до сих пор, живее всех живых.
I
should add that in the U.S.
chips are considered a normal meal, and can be self-dish as a garnish.
For our American readers to explain that Russia does not have the chips to eating any relationship. Chips in Russia a bit of pampering for beer or just a snack for a bachelor.
For our American readers to explain that Russia does not have the chips to eating any relationship. Chips in Russia a bit of pampering for beer or just a snack for a bachelor.
Надо добавить, что в Америке чипсы считаются нормальной едой,
и могут быть самостоятельным блюдом, в качестве гарнира.
Для своих Американских читателей поясняю, что в России чипсы
не имеют к еде ни какого отношения. Чипсы в России что-то вроде баловства к
пиву или просто закуска для холостяка.
But
does a mother's heart to calm down, while not feed her child, normal and
wholesome food?
On Sunday morning, I started to fry potatoes. I had to remember all the secrets of cooking, accumulated through trial and error over many years. In principle, there is not a lot of secrets ...
On Sunday morning, I started to fry potatoes. I had to remember all the secrets of cooking, accumulated through trial and error over many years. In principle, there is not a lot of secrets ...
Но разве материнское сердце успокоиться, пока не накормит
своё дитя, нормальной и полноценной едой?
Воскресным утром я
начала жарить картошку. Пришлось вспоминать все секреты приготовления,
накопленные методом проб и ошибок, за много лет. В принципе, секретов здесь не
много…
Ingredients:
1. 1 kg of potatoes. 2. Onion 1 pc.
3. Parsley or dill
4. Vegetable oil 20 oz.
5. Salt
Ингредиенты:1. 1 kg of potatoes. 2. Onion 1 pc.
3. Parsley or dill
4. Vegetable oil 20 oz.
5. Salt
- Картофель 1 кг.
- Лук репчатый 1 шт.
- Зелень петрушки или укропа
- Масло растительное 20 гр.
- Соль
Preparation:
1. Clear potatoes from the top layer;
2. Cut the potatoes into strips;
3. On a heated frying pan pour the vegetable oil and put it on potatoes.
4. Cook over high heat, stirring every 30 seconds, until golden brown for 15 minutes;
5. Season with salt, add the chopped onion;
6. Reduce the heat and close the lid;
7. Fry over medium heat, stirring every 3-4 minutes, for 10 minutes until cooked;
8. When serving, add the potatoes in parsley or dill. In general, without too delicious.
1. Clear potatoes from the top layer;
2. Cut the potatoes into strips;
3. On a heated frying pan pour the vegetable oil and put it on potatoes.
4. Cook over high heat, stirring every 30 seconds, until golden brown for 15 minutes;
5. Season with salt, add the chopped onion;
6. Reduce the heat and close the lid;
7. Fry over medium heat, stirring every 3-4 minutes, for 10 minutes until cooked;
8. When serving, add the potatoes in parsley or dill. In general, without too delicious.
Приготовление:
1. Очистить
картошку от верхнего слоя;
2. Нарезать
картошку соломкой;
3. На
нагретую сковородку вылить растительное масло и выложить на неё картофель.
4. Жарить
на сильном огне, помешивая через каждые 30 секунд, до образования золотистой корочки
в течение 15 минут;
5. Посолить,
добавить порезанный репчатый лук;
6. Убавить
огонь и закрыть крышкой;
7. Жарить на среднем огне, помешивая каждые 3-4
минуты, в течение 10 минут до полной готовности;
8. При
подаче на стол добавить в картошечку зелень петрушки или укропа. Вообщем, без
них тоже вкусно.
Nothing
tastes better I did not eat more than a year, "sitting down" on
delicacies peoples of America.
Ничего вкуснее я не ела уже больше года, «подсев» на деликатесы
народов, населяющих Америку.
Выглядит очень аппетитно и вкусно.
ReplyDeleteМы сейчас любим картошечку на оливковом масле жарить.
А что имеется ввиду: "деликатесы народа"?
Ни для кого не секрет, что США- страна эмигрантов. Соответственно, огромное количество ресторанов со всего мира. Я до сих пор не была в Индийском ресторане. Подруги очень хвалят индийскую кухню. Мексиканская- не впечатлила. Очень похоже на нашу кавказскую и очень острая. В принципе, все блюда, у любого народа взаимозаменяемые. Те же, итальянские равиоли я готовлю как вареники))))
DeleteОливковое масло я очень не люблю. Сколько раз пыталась на нем готовить и только выбрасывала блюда :(((