Probably,
many Americans are convinced that a purely American dish pizza. Her
love in America
from the 19th century and became popular locals.
Recipe for pizza has changed from its original Italian pizza recipe.
In America, I was faced with the fact that there pizzas are baked stuffed with minced meat and cheese.
Recipe for pizza has changed from its original Italian pizza recipe.
In America, I was faced with the fact that there pizzas are baked stuffed with minced meat and cheese.
Наверное, многие американцы уверенны, что
пицца чисто американское блюдо. Её любят в Америке с 19 века, и завоевала популярность местных жителей.
Рецепт приготовления пиццы очень изменился
от его первоначального рецепта Итальянской пиццы.
В Америке я столкнулась с тем, что здесь пиццу
пекут с начинкой из фарша и сыра.
The
basic pizza lovers are considered children ... but adults also eat it with
pleasure. At
least, my child, even in the restaurant orders himself just pizza.
So I had to find my cookbook, imported from Russia, and remember how I used to bake a pizza. I share with you a very tasty and simple recipe for pizza dough.
So I had to find my cookbook, imported from Russia, and remember how I used to bake a pizza. I share with you a very tasty and simple recipe for pizza dough.
Основными
любителями пиццы считаются дети, … хотя взрослые тоже, едят её с удовольствием.
По крайней мере, мой ребенок, даже в ресторане заказывает себе только пиццу.
Поэтому мне пришлось найти свою кулинарную книгу,
привезенную из России, и вспомнить как я пекла пиццу. Делюсь с вами очень
вкусным и простым рецептом теста для пиццы.
For the test should:
1. 2 eggs;
2. 2 cups flour;
3. 250 grams of sour cream;
4. ½ teaspoon salt;
5. ¼ teaspoon of baking soda, vinegar slaked;
6. 2 tablespoons of melted butter.
1. 2 eggs;
2. 2 cups flour;
3. 250 grams of sour cream;
4. ½ teaspoon salt;
5. ¼ teaspoon of baking soda, vinegar slaked;
6. 2 tablespoons of melted butter.
Для
теста необходимо:
- 2 яйца;
- 2 стакана муки;
- 250 грамм сметаны;
- ½ чайная ложка соли;
- ¼ чайная ложка соды, гашенная столовым уксусом;
- 2 столовые ложки топленного сливочного масла.
Яйца взбить, добавить сметану и соль. В
получившуюся смесь добавить муку и масло, перемешать. Получается тесто по консистенции
похожее на густую, деревенскую сметану. Противень смазать растительным маслом и
масляными руками распределить тесто на противне. На корж выкладываете начинку
из колбасы, фарша, зелени, помидор и сыра. Запекать в духовке при температуре 175
градусах 15-20 минут
Beat eggs, add sour
cream and salt. In the mixture
add the flour and butter mix. It
turns out the dough consistency similar to a thick, sour cream.
Grease a baking
sheet with vegetable oil and oily hands spread the dough on a baking sheet. Trying
to post on the cake filling of sausage, meat, herbs, tomato and cheese. Bake in the
oven at 375 degrees for 15-20
minutes
Приятного аппетита
Bon appetite
No comments:
Post a Comment
Дорогие читатели!
Благодарю за ваши отзывы. Это очень приятно и дорого для меня.